Indkøbskurv

i alt

Handelsbetingelser

KØB:

Når du afgiver en ordre i Qalut Vónin A/S´ webshop, sendes ordren til behandling. Dit køb er først sikret når vi fra Qalut Vónin A/S sender en besked om, at varen er ved at blive pakket og afsendt.

Vi trækker først beløbet fra dit kort i det øjeblik pakken er klar til afsendelse. Vi kan ikke trække flere penge på dit kort end du har tilladt under betaling.

Betaling sker når du bestiller dine varer online og du kan betale med Dankort eller andet betalingskort.

Alle priser er UDEN moms da der på Grønland ikke er moms afgift. Bestiller du derfor udenfor Grønland, vil din ordre blive opkrævet told, når den ankommer til eksempelvis Danmark.

Der er altid 14 dages fortrydelsesret på varer fra Qalut Vónin A/S, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Efter du har meddelt Qalut Vónin A/S at du fortryder dit køb, dette gøres via email på info@qalut.gl, du skal sende mailen med navn og ordre nummer derpå har du 14 dage til at sende varen retur.

 

LEVERING:

Levering sker med Post/Tele og normal leveringstid er 3-5 hverdage.

Vi gennemgår og afsender webordrer hver morgen, dog vil din ordre senest blive afsendt 1 dage efter bestilling.

Forsendelse sker for købers regning.

Porto beregnes efter de til enhver tid gældende takster

Mål og vægt
Pakker i Grønland

Minimum mål: 14x9 cm. Såfremt en pakke har form som en for rulle eller stang: Længde 10 cm og længden + 2 x diameter/højde = 17 cm.

Maksimum mål: Længde 150 cm og længde + omkreds = 300 cm. Såfremt pakken har form som en rulle eller stang: Længde 150 cm og højde eller diameter = 25 cm.

Maksimumvægt inklusiv emballage: 50 kg (i Grønland).

Forsendelsestid

TABEL OVER FORSENDELSESTID

   
FORSENDELSESFORM

Postpakker (A) bliver sendt med det første mulige fly.

Alternativt med skib, hvis det er hurtigere.

Økonomipostpakker (B) bliver sendt med det første mulige skib.

Pakker, du sender inden for et lokalområde, bliver altid prissat som en økonomipostpakke, med mindre du angiver andet.

INDLAND

Til adressater uden postboks bliver pakkeanmeldelser omdelt minimum to gange om ugen per husstand.

Pakker til postbokskunder i lokalområdet, der er indleveret til TELE-POST Centeret på hverdage før kl. 15.00 bliver anmeldt i postboksen samme dag.

Til adressater uden postboks bliver pakkeanmeldelser bliver omdelt minimum to gange om ugen per husstand.

Pakker til postbokskunder i lokalområdet, der er indleveret til TELE-POST Centeret på hverdage før kl. 15.00 bliver anmeldt i postboksen samme dag.

REKLAMATIONER og FORTRYDELSESRET:

Du har altid 14 dages fuld returret på ordre fra Qalut Vónin A/S. Du skal underrette Qalut Vónin A/S om at du ønsker at returnere eller ombytte din ordre, senest på den 14. dag efter modtagelse af ordren, dette skal underrettes via E-mail til info@qalut.gl.

Datoen for din modtagelse af pakken, beregnes fra den dato Post/Tele har angivet at de har overdraget pakken i modtagers varetægt.

Returnerede varer skal være i samme stand som de er modtaget, dvs. at alle hangtags/mærker/prismærker skal sidde på varerne og må ikke være beskadigede.

Returnerede varer skal pakkes varsomt ind og så vidt muligt i samme emballage som de blev modtaget. Vi gør opmærksom på at Qalut Vónin A/S IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav eller som 'modtager betaler' forsendelse.

Forsendelsen sker på kundens egen regning. Hvis kunden vælger at sende med andre end Post Greenland f.eks. RAL eller Air Greenland vil kunden blive opkrævet afhentningsomkostninger.

Ved returnering tilbagebetales købssummen til kundens bankkonto, samme dag som varen er modtaget og tjekket

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vær opmærksom på at returnere varerne rettidigt og at du er ene ansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, og alle produkter skal således returneres til os i deres oprindelige stand.

Reklamation eller eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Qalut Vónin A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen forholder sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Qalut Vónin A/S.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Det er din pligt at vi modtager pakken, og du kan bevise du har sendt den retur.

 

Retur adresse:

Alle returneringer skal sendes til:

Qalut Vónin A/S
Box 779
3900 Nuuk
Grønland

Der tages forbehold for prisstigninger, evt. afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Der kan forekomme en lagerfejl og der tages derfor forbehold for evt. udsolgte varer.

 

OPBEVARING AF PERSONLIG DATA:

De oplysninger, du giver, når du afgiver en ordre hos Qalut Vónin A/S, bruges kun for at kunne gennemføre din ordre. Qalut Vónin A/S sender dig ikke e-mails uopfordret. Du vil kun modtage e-mails der er direkte relateret til din handel.

Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter bestemmelserne indenfor lovgivningen om databeskyttelse.